Lesbiskhet

En väldigt underbar helg

Så var det måndag igen, jag och E ♥ har haft en väldigt underbar helg som vanligt. Den här helgen har vi till och med rört oss utanför lägenheten, det var tvättid och handla och så var vi och köpte fika på Espresso House och sen gick vi hem igen. Har tänkt en del på var rädslan jag känner kommer ifrån, och vips dök det upp en låt med Mesh i huvudet som heter “It scares me”. Kort sagt så handlar den om att man är rädd för att bli sårad, och det är det jag är (rädd att bli sårad alltså).

Image by prettysleepy1 from Pixabay

Helt ärligt kände jag mig så fånig när jag visade den sidan av mig för E ♥, men när jag dels fått lite sömn (jag var bara lite, haha, övertrött) och sen inte hade E ♥ här bredvid mig och distraherar mig med sina vackra ögon… så kunde jag se att det var bara bra att jag faktiskt öppnade mig och inte stängde in känslan/tanken inombords som jag annars är expert på. Det är läskigt att öppna sig för någon, men det är nu eller aldrig. Om jag hade stängt in känslorna i den där lådan i hjärtat dit ingen annan än jag har nyckel så hade det förstört för mig, för henne och för oss i längden.

Och så var det ju allhelgonahelgen och Halloween också, vi tittade på en del film och kramades i soffan. E ♥ gillar också Edward Scissorhands, TNBC, Corpse Bride osv! Sen introducerade hon mig för Gremlins, den hade jag inte sett (fråga mig inte varför), E ♥ menade på att Gremlins är en del av allmänbildningen, haha.

Jag och E ♥ passade på att ta några foton på oss i helgen med. Det här är ett av mina favoritfoton av dom vi tog i lördags. Jag ser äckligt glad ut! Det är ovant att le så här mycket, att komma på sig själv att nynna och tänka “det löser sig” (och faktiskt mena det också).

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

  • bodenbynight
    5 november, 2020 at 19:30

    Vad roligt. Låter som en toppenhelg!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.