Mode

Missguided Plus Hoodie Dress

Onsdag. Halva veckan har äntligen gått. Jag började titta på valvakan över USAs val på TV4 när jag vaknade imorse. Jag somnade till ett tag och drömde att en regering fått tag på min mobil och hade hittat “anti Trump innehåll”. Så kan det gå… det är mycket på gång i världen som ger mig ångest, och jag känner mig lite ångestig idag faktiskt. Så jag försöker sysselsätta mig med saker jag tycker är roligt och som är lustfyllda, i brist på E ♥ så får jag sysselsätta mig på egen hand. Var ute och fotade det jag har på mig idag, tänkte först att det är en dum idé för det skulle säkert ge mig mer ångest – men nej, det gjorde det inte. Det kändes bra och var roligt! Precis som när jag senast sminkade mig och satt i 45 minuter och bara “kladdade”, det var längesen jag hade kul med beauty (och kläder med för den delen).

Missguided Plus Hoodie Dress ASOS Curve Harness

Vad jag har på mig

Hoodie: Missguided Plus
Harness: ASOS Curve
Skor: Dr Martens

Shoppa inlägget

Bluebella Fishnet Hold UpsMissguided Plus Hoodie DressDr Martens Jadon
Missguided Plus Hoodie Dress ASOS Curve Harness

Egentligen är det nog inte ångest jag känner, utan än så länge är det nog bara oro. Jag och E ♥ har börjat planera lite för julen, hon har sökt ledigt så vi håller tummar, tår och tassar för att hon ska få dagarna hon sökt. Då får vi spendera många dagar ihop. För några månader sen så såg jag inte fram emot julen för pandemin betyder ju att jag inte får fara hem och träffa familjen, vi kommer nog inte ses förrän nästa sommar. Men nu tänker jag istället på saker jag och E ♥ kan hitta på, ta lite av de traditionerna hon är van vid och några av mina och kombinera dom, det blir nog bra. Men kan nog tycka att juldekorationer kan få vänta till första advent…

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.