Mode

Stress och egentid

Det här med stress och egentid var mycket i mina tankar för några månader sen när jag och E ♥ nyligen blivit ett par. Ibland känner jag ett sting av dåligt samvete för att jag var så rädd och tog sån tid på mig att öppna mig för henne och förstå att det är kärlek jag känner. Vill/ville inte såra henne, jag behövde tid och hon gav mig den och jag är så glad för det. Jag skrev det här inlägget för någon månad sen, kanske till och med längre tillbaka än så, mest troligt i september tror jag.

Outfit of The Day: Stress och egentid

Jag har börjat få sjuka panikångestattacker de tre senaste månaderna, ett tag var dom ett dagligt inslag i min vardag, min kurator och läkare är överens om att det är utmattningssyndrom det handlar om, för fysiska sjukdomar är uteslutna nu när jag varit och tagit blodprov. Det är ekonomin, bloggen, Instagram, Luxx, Corona… så mycket saker som jag burit på och det brast för mig helt för någon månad sen när jag hade den värsta panikångestattacken jag någonsin haft. Kort sagt har jag tagit på mig för mycket, kört på i 250 blås som ingenting och nu har det hunnit ifatt mig.

Det jag försökte säga för typ 3 paragrafer sen var att något jag inte tänkte på när jag och E blev tillsammans var att jag skulle gå från att vara social IRL 2 – 3 timmar/vecka till att ha någon nära (vilket är väldigt mysigt såklart) från fredag till söndag mest varenda helg. Det som är skönt med E är att hon får mig att känna att det inte finns några krav, hon säger ofta att hon bara vill vara nära mig… hur gulligt? Vet inte vad jag gjort för att förtjäna henne, men något jävla bra måste jag ha gjort. Det är så avslappnat och skönt när vi ses, så på det sättet är våra helger ihop det jag behöver för att återhämta mig, för det man ska göra för att återhämta sig från stress/utmattning är just att göra saker som är kravlösa, som ger en glädje och är lustfyllda. Det är just vad en helg med E ♥ är. När hon är här, eller jag är hos henne i Göteborg, det känns som att bara vi existerar, allt jobbigt försvinner.

Vad jag har på mig

Crop top: H&M+ (liknande)
Byxa: Ellos Plus Collection
Skor: Dr Martens

Missguided Plus Stickad TröjaEllos Plus Collection Byxa AuroraDr Martens Jadon
Outfit of The Day: Stress och egentid

I kategorin Outfit of The Day finns det, just det – fler OOTD’s!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.