Mode

Disturbia Bones Hoody

Tror jag nämnt i ett tidigare inlägg att jag köpte en tröja, tröjan kommer från Disturbia och heter Bones Hoody. Jag vill automatiskt skriva “hoodie”, men okej då. Den är lite tunnare än en vanlig hoodie skulle jag säga, men jag klagar inte för jag är en sån person som hellre fryser än svettas. Det är lättare att ta av sig ett lager när/om man kan tycker jag.

Disturbia Bones Hoody

Disturbia Bones Hoody

Den här hoodien är lite tunnare än “vanliga” sweatshirt hoodies, beskrivs som “mid-weight” och är gjord i 100% bomull. Väldigt skön och jag gillar att den är lite tunnare.

Tog dom här fotona för nån dag sen, sen har det regnat lite av och till så jag har inte velat gå ut och fota nåt även om jag kanske haft lite lust att göra det igen. En del av mig är väl kanske lite rädd för att fastna i gamla tankebanor, en annan tänker att jag ännu är fast för att jag fotat detta… men försöker istället tänka på vad jag gjort den senaste tiden istället för det jag gjort längre tillbaka.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Netflix, på en True Crime dokumentär som jag såg för några år sen men den dök upp som förslag och jag kom ihåg att jag inte såg klart den. Det är den där “Tassarna bort från katterna”. Den hade ett väldigt oväntat slut, jag borde ha lyssnat på Evy för hon sa att den skulle sluta precis så.

Vad jag har på mig

Hoodie: Disturbia
Leggings: BonPrix
Skor: Dr Martens
Halsband: NA-KD, Regal Rose

Shoppa inlägget

Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
NA-KD 2 Pack Halsband
179 SEK
Disturbia Bones Hoody
£45
BonPrix Leggings med Ytbeläggning
169 SEK
Dr Martens Jadon
2.299 SEK
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
NA-KD 2 Pack Halsband
179 SEK
Disturbia Bones Hoody
£45
BonPrix Leggings med Ytbeläggning
169 SEK
Dr Martens Jadon
2.299 SEK
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
NA-KD 2 Pack Halsband
179 SEK
Disturbia Bones Hoody
£45
BonPrix Leggings med Ytbeläggning
169 SEK
Dr Martens Jadon
2.299 SEK

Fler outfits finns här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.