Outfit of The Day: Disturbia Bones Hoody

av Jenny Elisabeth

Tror jag nämnt i ett tidigare inlägg att jag köpte en tröja, tröjan kommer från Disturbia och heter Bones Hoody. Jag vill automatiskt skriva “hoodie”, men okej då. Den är lite tunnare än en vanlig hoodie skulle jag säga, men jag klagar inte för jag är en sån person som hellre fryser än svettas. Det är lättare att ta av sig ett lager när/om man kan tycker jag.

Disturbia Bones Hoody

Tog dom här fotona för nån dag sen, sen har det regnat lite av och till så jag har inte velat gå ut och fota nåt även om jag kanske haft lite lust att göra det igen. En del av mig är väl kanske lite rädd för att fastna i gamla tankebanor, en annan tänker att jag ännu är fast för att jag fotat detta… men försöker istället tänka på vad jag gjort den senaste tiden istället för det jag gjort längre tillbaka.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Netflix, på en True Crime dokumentär som jag såg för några år sen men den dök upp som förslag och jag kom ihåg att jag inte såg klart den. Det är den där “Tassarna bort från katterna”. Den hade ett väldigt oväntat slut, jag borde ha lyssnat på E ♥ för hon sa att den skulle sluta så.

Vad jag har på mig

Hoodie: Disturbia
Leggings: BonPrix
Skor: Dr Martens
Halsband: NA-KD, Regal Rose
Vantar: Lånade av E ♥

Shoppa inlägget

Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
NA-KD 2 Pack Halsband
179 SEK
Disturbia Bones Hoody
£45
BonPrix Leggings med Ytbeläggning
169 SEK
Dr Martens Jadon
2 197 SEK
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
NA-KD 2 Pack Halsband
179 SEK
Disturbia Bones Hoody
£45
BonPrix Leggings med Ytbeläggning
169 SEK
Dr Martens Jadon
2 197 SEK
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
NA-KD 2 Pack Halsband
179 SEK
Disturbia Bones Hoody
£45
BonPrix Leggings med Ytbeläggning
169 SEK
Dr Martens Jadon
2 197 SEK

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer