Accessoarer

Regal Rose Heart Keeper Necklace

Till min och Evys 2 månaders dag så gav jag henne ett halsband med ett anatomiskt hjärta. Och nu har jag köpt Regal Rose Heart Keeper Necklace till mig själv. När jag gav Evy halsbandet med hjärtat så ville jag ge henne något som hon kan ha med sig som påminner om mig och som motsvarar mitt hjärta. Och ett “vanligt” hjärta kändes inte rätt, det känns “vanligt”. Och hon är långt ifrån vanlig.

Plus att ett anatomiskt hjärta mer representerar mig kan jag väl tycka… och i helgen (22/11) är det våran 3 månaders dag, och då gav jag mig själv ett halsband med ett anatomiskt hjärta från Regal Rose. Det heter Heart Keeper och är då ett anatomiskt hjärta inneslutet i en facetterad CZ sten.

Regal Rose Heart Keeper Silver Necklace

Regal Rose – Heart Keeper Necklace

Halsbandet kommer i en liten ask och har en putsduk också. Jag tycker det är väldigt fint och det känns som att det är i bra kvalité. Vilket jag hoppas när det ändå kostade en slant. I recensionerna på Regal Rose så nämner ett par personer att dom tyckte smycket var litet jämfört med intrycket man får av bilden på hemsidan, jag tycker det är i lagom storlek.

Jenny Elisabeth | Alternative Fashion & Lifestyle
Jenny Elisabeth | Alternative Fashion & Lifestyle

På baksidan står det “yours” i kursiv text. På Regal Rose hemsida står det något i stil med “who is your heart keeper?”. Och om man är det själv, eller om man gett sitt hjärta till någon.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

 • bodenbynight
  21 november, 2020 at 22:11

  Regalrose har så mycket fint. Jag har varit nöjd med allt jag beställt därifrån. Velat ha det hjärtat också men ja det är ju något man helst FÅR. Jättefint av dig att ge som gåva ❤

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   25 november, 2020 at 07:30

   Ja, dom har alldeles för mycket fina saker faktiskt! Lite tur att jag får hålla mig till det i silver ?

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.