Kroppsmodifiering

Industrial Strength Medusa Flower

När jag gjorde min medusa för ett par år sen så hade jag planerat att ha detta smycke från Industrial Strength i den när den läkt. För nån vecka sen så bytte jag, vid det här laget borde den ju vara läkt tänker jag.

Industrial Strength Medusa Flower

Industrial Strength Medusa Flower

Det blev en invändigt gängad stav och ett smycke i form av en blomma med swarovski-kristaller. Jag hade glömt av att jag hade det här smycket men sen skulle jag ha något från lådan där jag har alla piercingsmycken och så hittade jag asken med smycket, så jag bytte.

Hade köpt toppern (tror jag det kallas, det är en labret som är invändigt gängad och sen är själva blomman i skruvad) på Platinum Ink Piercing, men jag vet att det finns liknande smycken som detta på Ornament också, men vet inte om det finns kvar där nu.

Om du vill veta mer om mina body mods så finns det, såklart, en kategori som du hittar här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.