Industrial Strength Flower Swarovski

Nytt Medusasmycke från Industrial Strength

av Jenny Elisabeth
8 visningar

När jag gjorde min medusa för ett par år sen så hade jag planerat att ha detta smycke från Industrial Strength i den när den läkt. För nån vecka sen så bytte jag, vid det här laget borde den ju vara läkt… ? det blev en invändigt gängad stav och ett smycke i form av en blomma med swarovski-kristaller. Jag hade glömt av att jag hade det här smycket men sen skulle jag ha något från lådan där jag har alla piercingsmycken och så hittade jag asken med smycket, så jag bytte.

Nytt Medusasmycke från Industrial Strength

Hade köpt toppern (tror jag det kallas, det är en labret som är invändigt gängad och sen är själva blomman i skruvad) på Platinum Ink Piercing, men jag vet att det finns liknande smycken som detta på Ornament också, men vet inte om det finns kvar där nu.

Shoppa inlägget

Nytt Medusasmycke från Industrial Strength

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer