Lesbiskhet

Längtar efter en hel helg i Göteborg

Ikväll sätter jag mig på tåget mot Göteborg och spenderar helgen hos Evy ♥. Förr så hatade jag helger, på veckorna kunde iaf boendestödet komma och det kanske till och med ringde nåt samtal jag inte var beredd på. Men helgen spenderades tittandes på klockan och att från det jag vaknade på morgonen räknade jag ner till när jag fick gå och lägga mig igen på kvällen för att dagarna skulle passera fortare.

Nu är helgerna det bästa jag vet, sen jag och Evy ♥ blev ett par i augusti har vi spenderat alla, förutom 2 helger, tillsammans. Helgerna är det bästa. Tillsammans med Evy, för vi är bäst.

Det här fotot tog vi en helg i Falkenberg när vi var på promenad. Jag var sååå varm, och röd… och hade eksem i ansiktet. Så jag är inte så förtjust i mig själv på just detta foto. Men jag ser bara Evy ♥ på fotot ändå, litet leende och glittrande ögon.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.