Mode

En helg i Gbgay

I helgen var jag i Gbgay, var hos Evy såklart. En väldigt snäll vän jag har här i Falkenberg lånade min extranyckel + kodbricka och kom och tittade till Luxx på lördagen så jag var inte hemma mellan fredag – söndag. Vi är ofta mer sociala när vi är hos Evy än vad vi är när vi är hemma hos mig i Falkenberg, den här helgen umgicks vi med några av hennes vänner och åt middag hos hennes ex. Min syster tyckte det var konstigt att vi åt middag hos Evys ex, men det är inget som stör mig. Hade gärna velat vara vän med mina senaste ex, men olika omständigheter gör att vi kanske inte kan vara det.

Jag hade tillochmed med mig smink, sminkborttagning och plattången i helgen. Jag vill gärna tro att jag inte är särskilt high maintenance, det är ju inte som att jag inte kan leva utan dom grejerna. Men den här helgen behövde jag min war paint då jag skulle träffa nya människor och mitt smink gör mig lite mer bekväm i nya situationer.

Plus Size Goth Outfit
Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Topp: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Bälte: Boohoo

Shoppa inlägget

Gina Tricot Molly High Waist JeansGinaTricot Salene Tunic
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.