Lesbiskhet

Ska till kuratorn på tisdag

På tisdag ska jag till kuratorn igen. Förra gången jag var där fick jag veta att tanken var att vi “bara skulle träffas under hösten”, men att om det (om vi kom fram till alltså) behövs mer samtal – om shopping eller om annat (stödsamtal) så går nog det att ordna. Jag hoppas det för jag vet inte riktigt om jag är redo att inte ha någon att ventilera detta med. Eller att ha någon inom vården att ventilera mina tankar med öht.

I alla fall, kuratorn på tisdag. Jag fick en läxa förra gången, läxan var att skatta mitt “personliga engagemang för att sluta shoppa”, på en skala från 1 – 10. För det mesta ligger jag på en stadig 8a, ibland till och med en 9a! Efter det finns det bara 10 kvar…

Jag vacklade lite i mitt “personliga engagemang” när jag gjorde dom där köpen i början av november, eller när det nu var, och började fundera på om det var ett återfall eller inte. Men tvivel och engagemang är ju inte samma sak, men de känslorna är sammanflätade med all skam och skuld jag bär på. Det är helt klart tvivel som talar, tvivel på min egna förmåga.

Du behöver ju inte gissa vad jag gjort i helgen. Evy ♥ har varit här, jag/vi längtar redan till nästa fredag. Det är underbart att ha henne här, av många skäl. Den här helgen reflekterade jag en del över hur skönt, och uppiggande, det är att hitta något fint i garderoben och slänga på smink bara för att hon kommer och jag ska möta henne vid tåget. Det där med smink, och hudvård, är fortfarande en källa till “self care” för mig. I alla fall de gånger jag kan göra det utan att få ett stresspåslag. Den här gången gick det bra, och jag hade nog kunnat ha ännu mer smink… men jag tänkte på att jag inte orkar ta bort allt sen när Evy ♥ ligger i sängen och väntar på mig…

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

 • Septicemia
  7 december, 2020 at 09:42

  Du reflekterar så klokt i dina inlägg och det känns verkligen som att du har gjort otroliga framsteg jättefort! Hoppas att vintern fortsätter med tonvis av kärlek och glada dagar för dig 🖤

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   7 december, 2020 at 10:02

   Åh, tack! Det värmer enormt att höra! Tack, är säker på att det blir kärlek och glada dagar vintern genom 🖤

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.