Får nog ny medicin för min ADHD

av Jenny Elisabeth
62 visningar

Pratade med min sköterska igår, förra gången jag var hos kuratorn så diskuterade vi annan medicinering för ADHD för jag, och andra, märker skillnad i hur jag fungerar med och utan CS (centralstimulantia) och jag har haft problem med Elvanse de senaste månaderna. Fast nu när jag tänker efter så kan det bero på min stressnivå också, men min sköterska och min läkare tyckte att det går bra att testa en annan medicin. Hursomhelst, så ska jag få ett tillägg av en annan medicin på eftermiddagen. Medicinen jag ska testa heter Intuniv.

Utan CS kan jag bäst beskriva min tankeverksamhet som oorganiserad. Jag påbörjar projekt över hela lägenheten men ingenting blir färdigt. Med CS kan jag följa listorna jag skriver, i rätt ordning, och få ihop dagen och göra mina sysslor.

Evy ♥ gjorde ju en julkalender till mig, 24 paket, ett för varje dag. För några veckor sen tittade vi på Hotell Transylvanien och vi har en grej med fladdermöss… hon köpte den här fina till mig och den var i paket #6 🖤

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer