Lesbiskhet

Får nog ny medicin för min ADHD

Pratade med min sköterska igår, förra gången jag var hos kuratorn så diskuterade vi annan medicinering för ADHD för jag, och andra, märker skillnad i hur jag fungerar med och utan CS (centralstimulantia) och jag har haft problem med Elvanse de senaste månaderna. Fast nu när jag tänker efter så kan det bero på min stressnivå också, men min sköterska och min läkare tyckte att det går bra att testa en annan medicin. Hursomhelst, så ska jag få ett tillägg av en annan medicin på eftermiddagen. Medicinen jag ska testa heter Intuniv.

Utan CS kan jag bäst beskriva min tankeverksamhet som oorganiserad. Jag påbörjar projekt över hela lägenheten men ingenting blir färdigt. Med CS kan jag följa listorna jag skriver, i rätt ordning, och få ihop dagen och göra mina sysslor.

Evy ♥ gjorde ju en julkalender till mig, 24 paket, ett för varje dag. För några veckor sen tittade vi på Hotell Transylvanien och vi har en grej med fladdermöss… hon köpte den här fina till mig och den var i paket #6 🖤

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.