Mode

Blurry

Plus Size Goth Killstar Witch Brim Hat Killstar Curses Chain Belt Lindex Knitted Dress

Har mailat lite med en studievägledare under veckan, det började med att jag ett längre tag funderat på att läsa till ett slutbetyg från gymnasiet. Men så visar det sig att eftersom man inte räknar med de estetiska kurserna jag läste på gymnasiet runt 2004 – 2005 så har jag för lite poäng från tiden jag gick på gymnasiet. Vilket i sin tur gör att jag inte hinner läsa till ett slutbetyg innan juni 2021 då slutbetygen fasas ut. Sen pratade vi om alternativen, och dom var att läsa mot en gymnasieexamen på 2400 poäng eller att söka till en yrkeshögskola med reell kompetens.

Någon yrkeshögskola blir det inte, jag har ingen reell kompetens i form av arbetslivserfarenhet eller utbildningar inom sagda arbete. Jag har varit sjukskriven sen jag var 20 år gammal ungefär, det känns som att jag gåt miste om så mycket.

Nästa alternativ var då att läsa mot en gymnasieexamen och riskera att de 700 poäng jag har från gymnasiet (har mer, men estetiska kurser samt de två kurser jag har fått IG i räknas inte) inte räknas med alls. Och då måste jag läsa in alla 2400 poäng… jag känner mig som att jag är “stuck between a rock and a hard place” typ.

Vad jag har på mig

Klänning: Lindex
Bälte: Killstar
Hatt: Killstar

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.