Mode

Bauhaus T-shirt

Kände mig extra snygg häromdagen så jag passade på att fota min outfit of the day. Idag började jag med ett projekt som jag borde ha börjat med för längesen… rensa klädkammaren. Det har samlats en jädra massa grejer där under årens lopp, visst – den har blivit städad ett par gånger medan jag bott i den här lägenheten själv, men nu är det dags igen. Jag går ju i tankarna att flytta, och ja, flyttstädning är väl inte riktigt aktuellt än… har inte ens hittat en lägenhet. Men tänker att rensa prylar inte är en dum sak att göra oavsett när man ska flytta.

Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

T-shirt: osäker, fick den i julklapp
Leggings: BonPrix
Kofta: H&M+

Var ju hos kuratorn i veckan, fick beröm igen. Saker jag tänkt på skulle vi prata om längre fram, på ett sätt känner jag att jag nog får “sakta ner” mina tankar och reflektioner så att jag inte glömmer bort att “skynda långsamt”. Jag vill verkligen lyckas med detta nu när jag efter typ… 8 år (herreminje) får göra den här KBT behandlingen. Vi pratade också om en metafor jag kan ha i huvudet: om du är på väg till Varberg och missar avfarten så behöver du inte köra ända till Göteborg och sen vända, det kommer fler avfarter.

Alltså – även om jag kommer stöta på motgångar, vilket jag redan gjort, på min väg till ett bättre förhållande till shopping så behöver jag inte tänka “jaha, nu klantade jag mig, nu skiter jag i det här” och köra ända till Göteborg. Jag vänder i nästa avfart och fortsätter på den ursprungliga vägen.

Pratade med kuratorn om hur jag ska komma vidare i livet också. Jag har varit sjukskriven sen jag var 19. Det är 15 år… jag har mått så otroligt dåligt länge, men sen mars i år ungefär har något inom mig sagt att jag vill vidare nu. Kuratorn skulle be rehab-koordinatorn på mottagningen att kontakta mig så får jag prata med någon som vet hur det fungerar med FK, sjukersättning, utbildning, jobb osv. Och förhoppningsvis kan hon hjälpa mig att hitta en väg ifrån stället där mina val är mellan pest eller kolera.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.