Nu är sminkbordet sålt!

av Jenny Elisabeth
15 visningar

Jag skrev ju igår om min panikångestattack när jag satt vid sminkbordet på morgonen. Jag flyttade hudvårdsprodukterna till badrummet, det är lite bökigt för mitt badrumsskåp är inte jätterymligt så det är svårt att se vad som finns och att hitta det man vill använda.

Det känns verkligen som “the end of an era”. Men det är inget jag sörjer direkt, igår kväll när jag flyttade alla burkar och flaskor till badrummet så kände jag hur axlarna sakta hamnade i en mer lättad position. Jag bestämde mig för att jag skulle rengöra skivan på bordet och torka av det för att sen lägga upp det i en Köp & Sälj i Falkenberg grupp på Facebook. Det gick typ 10 minuter tills jag fick det första PMet, men den personen ville bara köpa pallen. Sen fick jag ett annat PM av en kvinna som skulle köpa det till sin dotter. Och dottern var här och hämtade bordet och pallen igår kväll.

Nu har jag flyttat den hurtsen som var tom till klädkammaren, tanken är väl att bli av med den på något sätt. Kanske sälja den med om jag kan putsa den lite, den har lite fläckar av något jag inte vet vad det är. Och den hurtsen som har grejer i sig än har jag flyttat så den står bredvid byrån i sovrummet. Tycker det blev rätt bra faktiskt!

Jag känner mig otroligt lättad.

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer