Mode

Pray for daylight

Har känt att jag saknar att dela med mig av outfit of the day inlägg faktiskt, det är fortfarande otroligt skönt att ha släppt på alla måsten jag hade när det kom till bloggen (och Instagram med för den delen). Men den senaste veckan har det börjat bubbla idéer inom mig och jag vill försöka genomföra mina idéer.

Jenny Elisabeth Plus Size Goth Outfit Zalando Dress ASOS Curve Waist Belt Koi Footwear Hawk Pointed Cowboy Boots

I veckan har jag pratat med lite olika studievägledare för jag skulle vilja göra något med livet. För ganska många år sen fick jag en idé om att jag skulle vilja plugga till undersköterska med inriktning på psykiatri. Då, det kanske var 2010, så mådde jag alldeles för dåligt för att komma någon vart så jag la det på hyllan. Men nu har jag börjat undersöka det igen, jag behöver läsa in lite kärnämnen också för jag hoppade av i 2an på gymnasiet och har inget slutbetyg. Slutbetygen börjar fasas ut i juni 2021 så jag hinner inte läsa till ett slutbetyg, men alternativet är en yrkesutbildning och sen att läsa in kärnämnena jag saknar.

Frågan är ju bara det där med inkomst då jag har sjukersättning i dagsläget, då blir det ju CSN men måste ju få ihop budgeten på nåt sätt och CSN hade blivit en mindre summa/månad än min ersättning + bostadstillägg från FK. Jag väntar på att rehab-koordinatorn från VPM ska höra av sig till mig, hon kan det där med FKs regler och vad som gäller.

Vad jag har på mig

Klänning: Zalando
Bälte: ASOS Curve
Skor: Koi Footwear

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.