Kroppsmodifiering

Töjde min septum… igen

I augusti 2017 var jag hos Eddie på Ed’s Kroppskonst i Gbg och skaffade en septum, jag tror det var i februari 2019 som jag var hos Eddie igen och töjde den först gången, från 1.6mm till 2.0mm. Sen töjde jag den till 2.4mm hemma i slutet av 2019 och nu har jag töjt den till storleken jag siktade på när jag bestämde mig för att jag ville töja den, landade på 3.2mm.

Stretched septum 8g

Tyckte först att det lät som ett stort hopp från 2.4mm till 3.2mm, men frågade i ACS gruppen på FB och blev lugnad. Jag vet ju hur man gör, men det var besvärligt att hitta hålet faktiskt. Jag vill ju ha en segmentring i min septum och det är lättare att få in ett smycke som är lite spetsigt, men jag använde en hel del salva för att få lite glid så ringen lättare skulle gå in i hålet.

Nu är det en vecka sen jag töjde den, de första dagarna var den hyfsat öm. Jag har gjort koksaltlösning och tvättar den med, det fastnar skräp (snor eg) på den som jag måste få bort för om/när ringen rör på sig så hamnar skräpet in i hålet och då gör det jävligt ont.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.