Livet

Börjar på dag 1 igen

Har fått ställa om min habit tracker för shopping och börjar på dag 1 igen, jag trillade dit för ett par saker jag absolut inte behövde utan bara ville ha. Som tur var så kunde jag hejda mig lite, men hade lätt kunnat ryckas med. Stundtals har jag svårt att få in i tankarna att det är okej att det blir ett steg tillbaka på vägen också och att det viktiga är att lära av det man gjorde och att vara medveten om sina mönster.

Jag vet inte riktigt varför jag föll dit faktiskt, har inte känt av någon ångest eller jobbiga känslor alls. Men jag vet ju också att jag shoppade så mycket så länge så att det utvecklades från ett sätt att hantera ångest till ett mönster och en vana.

En del av mig känner att jag misslyckats, min streak var ju liksom 57 dagar och nu får jag börja om på 1. Men sen så tänker jag att om jag klarade 57 dagar en gång så kan jag klara det igen. Bara jag kan identifiera vilka tankar och känslor som susade runt i mig när jag klickade hem dom där sakerna jag inte behövde så att jag kan jobba på det.

Idag ska jag till kuratorn också, fick ju en läxa förra gången men den här läxan var besvärlig. Jag behöver hjälp att reda ut mina tankar, och veta om jag tänkt rätt i mina svar också.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.