Simply Be Corset Dress Plus Size Goth Outfit

Outfit of The Day: Simply Be Corset Dress

av Jenny Elisabeth
15 visningar

Tog en paus mitt i städningen och roade mig med att fota en outfit of the day, för när jag städade garderoben så hittade jag en klänning jag… eh, ja, jag hade glömt att jag hade köpt den helt enkelt. Det blir så när man har köpt ALLDELES för mycket kläder, det värsta är väl att det inte var längesen jag köpte den och ändå hade jag glömt den. Nåja. Klänningen kommer i alla fall från märket Simply Be och jag har köpt den på Zalando.

Outfit of The Day: Simply Be Corset Dress

Vad jag har på mig

Klänning: Simply Be
Halsband: Alchemy England
Skor: Dr Martens

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer