Mode

Simply Be Corset Dress

Tog en paus mitt i städningen och roade mig med att fota en outfit of the day, för när jag städade garderoben så hittade jag en klänning jag… eh, ja, jag hade glömt att jag hade köpt den helt enkelt. Det blir så när man har köpt ALLDELES för mycket kläder, det värsta är väl att det inte var längesen jag köpte den och ändå hade jag glömt den. Nåja. Klänningen kommer i alla fall från märket Simply Be och jag har köpt den på Zalando.

Simply Be Corset Dress Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Klänning: Simply Be
Halsband: Alchemy England
Skor: Dr Martens

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.