Mode

People like me die young

Idag när jag skriver detta är det måndag 28 december, det är bara några dagar kvar på 2020. Jag tror du håller med mig i min beskrivning av att 2020 varit minst sagt “omtumlande”. Jag var ut och fotade denna outfit imorse och mötte en granne i dörren när jag gick in. Hon frågade vem jag fotar och jag svarade att “jag fotar mig själv”, då sa hon att jag borde skicka in mina foton till Hallands Nyheter. Lite senare så var jag på Lindex och tjejen i kassan utbrast “men gud så SNYGG du var då!”. Måste väl erkänna att det är lite roligt att få höra sånt, jag har sovit typ noll och ingenting inatt så jag tvingade mig ut för att handla och göra lite ärenden och hoppas på att jag får sova mer inatt när jag gjort saker och fått frisk luft idag.

Plus Size Goth Outfit

För några veckor sen började jag med Intuniv som är en medicin för ADHD. Jag skulle ha den i kombination med Elvanse men nu blev det så att jag inte har någon av dom. Jag orkar inte med biverkningarna av Elvanse som är påfrestande, vissa saker kan man ju leva med men “kroppsvattnet” som blir de dagar jag tagit Elvanse… nä, det är inte värt det. Och Intuniv är en depottablett så dosen ska byggas upp i kroppen så jag har fått trappa upp den med 1mg/vecka, och ett par dagar in på veckan med 2mg/dag så börjar jag uppleva biverkningar man inte vill leva med av den medicinen också. Så nu ska jag trappa ner den och förhoppningsvis kan min ordinarie sköterska (och läkare) komma med något förslag, för jag märker hur svårt jag får att bara sitta still, se en film, inte plocka upp mobilen, starta projekt, avsluta projekt, inte shoppa (impulsivitet)… ja, det är bara ett axplock. Ja, reglera känslor är också tufft, reagerar väldigt starkt på saker. Och hjärnan är ett enda virrvarr av tankar, men ingenting tar fart.

Jenny Elisabeth Plus Size Goth

Vad jag har på mig

Klänning: Missguided Plus
Fishnets: Bluebella
Skor: Dr Martens – Jadon

Shoppa inlägget

Bluebella Fishnet Hold UpsMissguided Plus Hoodie DressDr Martens Jadon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.