Livet

Det är en månad kvar tills jag ska till kuratorn

När jag var hos kuratorn senast, den 22/12, så bestämde vi att vi fortsätter med återfallspreventionen efter jul för vi är inte riktigt klara. Det är lite skönt för jag känner mig inte riktigt säker på att jag kan stå på egna ben i detta än. Har sällan ångest nuförtiden men ibland spinner jag iväg och så märker jag att jag klickat mig fram till klädbutiker, eller butiker med inredning, butiker med porslin, någon enstaka gång hamnar jag på en butik med smink…

Jag försöker att göra annat än att sitta vid datorn, men jag har varit väldigt rastlös det senaste och då blir det lätt att jag fastnar vid datorn och scrollar lite här och där. Tanken på att köpa på faktura har slagit mig, och jag har gjort det också.

Så nej, jag känner mig inte lika säker på att jag fixar detta – i alla fall inte för tillfället. Men jag har det ju svart på vitt i min habit tracker att jag klarade 60-ish dagar utan att göra onödiga köp. Jag vill komma dit igen. Jag sökte efter ett köp jag gjort på mitt kontoutdrag, och det var då ingen upplyftande läsning. Kortköp hit och kortköp dit, tur att det alldeles snart är ett nytt år så man kan glömma vissa saker från 2020, ens kontoutdrag t ex.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.