Accessoarer

Två nya halsband från Bohomoon

Just nu gillar jag halsband, i mängder! Har fyra stycken runt halsen as we speak. De två senaste tillskotten kommer från Bohomoon som är en ny butik. Dom skickar från England och har halsband, ringar, armband osv och de flesta av deras smycken ska vara i stål och alltså inte innehålla nickel vilket är toppen för mig som är allergisk mot nickel, jag chansade med det ena halsbandet då det inte stod något om att det ska vara i stål, jag har inte reagerat på det (än) men det har tappat beläggningen lite på baksidan.

Jag köpte Hect Initial Necklace (valde bokstaven E till mitt halsband såklart) och Heart & Soul Necklace, dom kostade £5 och £3 (dom är på rea).

Shoppa inlägget

Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Bohomoon Hect Initial Necklace
£5
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Bohomoon Hect Initial Necklace
£5
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Bohomoon Hect Initial Necklace
£5
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK

Förutom halsbanden från Bohomoon så har jag Heart Keeper från Regal Rose och Witch Necklace från Violet Delights.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.