Lesbiskhet

Nu börjar vardagen igen

Evy ♥ har varit hos mig i ett sträck sen den 29/12 2020, hon var här över julhelgen också men hon behövde jobba i mellandagarna. Nu börjar vardagen igen och just nu sitter jag vid datorn och planerar min vecka, idag ska jag hämta ett paket på ett ombud i Skrea och sen ska jag gå förbi FK och se hur dom har öppet nu med tanke på covid-19. I maj ska ansökningarna till VårdVux stängas så jag har ju tid på mig att kolla med FK och CSN vad som gäller, men jag är tidspessimist och vill vara ute i god tid.

På julafton var det ju såklart dags att dela ut julklappar, av mig fick Evy ♥ en burk “kärlekspiller”, en parfym och en liten tavla med stjärnbilden över Falkenberg den 22/8 2020 (platsen jag befann mig på dagen vi blev tillsammans), jag har en likadan fast med stjärnbilden över Göteborg.

Av Evy ♥ fick jag ett smyckeskrin i form av en fågelskalle, känner hon mig eller? 😍 och så fick jag ett halsband där det på den ena sidan står “vi har varandra”, och på den andra “alltid tillsammans” och “E + J”. Fick också en tavla med foton på oss, vi var ju hemma hos en av hennes vänner i november och Ström fotade oss.

De få dagar jag var ensam här hemma har jag rensat och organiserat ännu mer här hemma, en vän ville köpa den ena vita hurtsen som jag haft i sovrummet. Och i tisdags frågade hon om hon kunde få köpa den andra hurtsen också, jag hade ju tänkt sälja den så jag tyckte det var dumt att hålla fast i den när hon nu ville köpa den. Så jag sålde den också och tog fram en hurts jag hade i klädkammaren och har nu mitt smink, mina parfymer, hårgrejer osv i vardagsrummet. Nu när jag inte har sminkbordet så måste ju inte sminket nödvändigtvis vara i sovrummet.

Såhär blev det i vardagsrummet, jag har fixat den nedersta lådan nu så den går att stänga. Det var ett TS3 spel som hade fallit bakom lådorna.

Vi spelade Bingolotto både på Uppesittarkvällen den 23e och på nyårsafton, Evy ♥ fick bingo på uppesittarkvällen och vann en ny lott, och på nyårskvällen fick hon bingo igen! Då vann hon 100kr. Tyckte det var extra roligt att hon vann för det var första gången hon hade spelat Bingolotto på Uppesittarkvällen.

Till 12-slaget på nyårskvällen skålade vi i champagne, jag hade inte druckit champagne tidigare – alls – och hade inte heller druckit så mycket alkohol de senaste åren (självvalt då jag inte har bra erfarenheter av alkohol, varken för egen del eller med andra). Bubblorna gick rakt upp i huvudet, men minnena är klara. Vi åt en väldigt god middag, jag hittade ett recept på en vegansk Oumph Bourguignon som vi testade att laga, och jisses vad gott det var! Receptet hittade jag på Vego Käk.se.

Jag har inga nyårslöften, däremot nyårsambitioner och det är att fortsätta våga testa nya saker. Och att återigen jobba på att älska mig själv ännu mer.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.