Livet

ADHD: Duktig flicka till utbränd kvinna

Jag har lyssnat på ADHD: Från duktig flicka till utbränd kvinna på Storytel, det tog mig en dag att lyssna på den. Jag fastnade totalt, jag blev diagnostiserad med ADHD för ett par år sen men har inte satt mig in i det mer än det man snabbt kan Googla fram faktiskt. Den här boken var väldigt bra, den handlar en del om hur ADHD uttrycker sig hos flickor och kvinnor och belyser faktumet att de flesta studier är gjorda på pojkar och män.

ADHD Meme Iceberg

Det var lite läskigt i hur mycket jag kände igen mig i när jag lyssnade på boken, saker jag inte ens har tänkt på. Visst, man kan ju tycka att många svårigheter för en person med ADHD kan finnas hos andra också, andra som inte har ADHD. Jag kan ju bara tala för mig själv, men det sägs i boken också, men ofta så ser man bara toppen av isberget när man ser att någon med ADHD kanske har svårt att sitta still eller är rastlös. Inombords så pågår ett krig som tar otroliga mängder energi.

Om du inte har Storytel så finns ADHD – Från duktig flicka till utbränd kvinna att köpa på t ex. Adlibris.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.