ADHD: Från duktig flicka till utbränd kvinna

ADHD: Från duktig flicka till utbränd kvinna

av Jenny Elisabeth
17 visningar

Jag har lyssnat på ADHD: Från duktig flicka till utbränd kvinna på Storytel, det tog mig en dag att lyssna på den. Jag fastnade totalt, jag blev diagnostiserad med ADHD för ett par år sen men har inte satt mig in i det mer än det man snabbt kan Googla fram faktiskt. Den här boken var väldigt bra, den handlar en del om hur ADHD uttrycker sig hos flickor och kvinnor och belyser faktumet att de flesta studier är gjorda på pojkar och män.

ADHD: Från duktig flicka till utbränd kvinna

Det var lite läskigt i hur mycket jag kände igen mig i när jag lyssnade på boken, saker jag inte ens har tänkt på. Visst, man kan ju tycka att många svårigheter för en person med ADHD kan finnas hos andra också, andra som inte har ADHD. Jag kan ju bara tala för mig själv, men det sägs i boken också, men ofta så ser man bara toppen av isberget när man ser att någon med ADHD kanske har svårt att sitta still eller är rastlös. Inombords så pågår ett krig som tar otroliga mängder energi.

Om du inte har Storytel så finns ADHD – Från duktig flicka till utbränd kvinna att köpa på t ex. Adlibris.

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer