Musik

Musikfavoriter januari 2021 (goth/alt)

Tyckte det var dags för lite musikfavoriter, och jag har upptäckt många nya band och låtar nu i december och januari. Jag har roat mig med att rensa bland mina spellistor i Spotify, jag la till och med alla in i mappar… bara för att sen få reda på att iOS appen inte använder sig av mappar. Nåja.

EDIT: OMFG! Såg just att Spotifys iOS app har uppdaterats (v. 8.5.93.494) och nuuuu finns mapparna i appen!

Ett par låtar på spellistan som jag tycker extra mycket om:
Human DramaSometimes
VarjoJoku sytytti kynttilän
Kirlian CameraBlack August
Aeon SableDancefloor Satellite
BrotherhoodThe Light

Alla 5 artister/band ovan är antingen helt nya upptäckter för mig, eller så har jag bara hört litegrann från dem innan. Speciellt Brotherhood och Varjo blev lite extra omtyckta, mamma översatte titeln på Varjos låt åt mig för jag fick inte riktigt till det, min finska är inte så bra (än, nåndag ska jag ta tag i det där med att gå en språkkurs). Den heter nåt om att tända ett ljus i alla fall.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.