Lesbiskhet

Får jag chans på dig?

Den 22a augusti 2020 fick jag den sötaste bilden jag någonsin fått av Evy, det var en bild med ett hjärta och texten “får jag chans på dig?”. Vi bor ju en timme ifrån varandra (Falkenberg och Göteborg) så hon sa sen att hon inte riktigt visste hur hon skulle göra för vi var ju inte med varandra just då, men jag tycker det blev väldigt bra ändå. Tidigare samma dag hade jag berättat för henne att jag är kär i henne och sen får jag den här bilden 🖤

Jag blev så till mig att jag för nån minut glömde hur man redigerar ett foto i Messenger, men sen skickade jag mitt svar – samma bild, fast med rutan för “ja” i kryssad 🖤 Idag är det den 22a januari 2021, och det är min och Evys 5 månadersdag. Just idag blir det inte så roligt, men imorgon är planen att jag ska till Gbg och så ska vi träffa lite folk (coronasäkert obvi).

Bilden till vänster har en av våra vänner tagit, han kallas för Ström. Det var hans födelsedagsfest (i november) och vi blev fångade på foto 🖤 Mitt knä är ivägen… men man fattar ju vad vi gör!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.