Mode

Foxblood – Mesh Burton Button Down Shirt

Jag köpte den här skjortan från Foxblood i julas, i helgen var det ett bra tillfälle att använda den. Jag och Evy skulle umgås med några av hennes vänner på lördagkväll. Så helgen spenderades i Göteborg, och jag hade sån tur att det var såhär fint väder på fredag så att jag kunde fota outfiten som jag tyckte blev så snygg! Jag har ju sökt efter en skjorta/blus i mesh, har tittat på denna från Foxblood måååååååånga gånger, men statusen på kontot har gjort att jag varit för snål. Så när jag fick lite extra pengar i december så köpte jag ett par saker från min önskelista.

Mesh Burton Button Down Shirt

Foxblood är ett företag som är baserat i USA, alltså kommer det tillkomma importmoms och deklarationsavgift om du beställer från dem. Jag hittade en webbshop som är baserad i UK, Attitude Clothing heter butiken. Men nu tillhör ju inte UK EU något mer och då tillkommer det avgifter när man beställer från dem också. Jag köpte blusen innan Brexit trädde i kraft så jag slapp extra avgifter.

Comfort never looked so good. Made of super soft stretch mesh.
A design that is very versatile. Tie up the front, or even wear it open over something else. Looks great over leggings. Part of the FOXBLOOD Signature collection made by us in Los Angeles

Foxblood

Jag har suktat efter den här blusen sååååå länge, den är precis i min smak! Men så var det ju så att den behövde beställas från USA (då hade jag inte hittat att Attitude Clothing hade Foxblood än) och om den då hade varit gjort i en mesh som känns lite styvare och plastig så hade det ju varit skittråkigt. Men icke, meshen är mjuk och känns inte alls plastig!

Vad jag har på mig

BH: Gossard Lace Bygel BH
Blus: Foxblood Mesh Burton Button Down Shirt
Leggings: Even&Odd Curvy 7/8 Length Legging
Skor: Koi Footwear Hawk Pointed Cowboy Boots (verkar vara slutsålda)
Halsband: Hellaholics – Pentagram Silver Necklace, Bohomoon – Heart & Soul Necklace, Regal Rose – Heart Keeper Necklace, Violet Delights – Witch Necklace
Ringar: Skeletos & Hellaholics (se detta inlägg)

Shoppa inlägget

Even&Odd Curvy Leggings
179 SEK
Gossard Lace Bygel-bh
449 SEK
Foxblood Mesh Burton Button Down Shirt
$46
Hellaholics Pentagram Silver Necklace
299 SEK
Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
Even&Odd Curvy Leggings
179 SEK
Gossard Lace Bygel-bh
449 SEK
Foxblood Mesh Burton Button Down Shirt
$46
Hellaholics Pentagram Silver Necklace
299 SEK
Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
NYX Born to Glow Radiant Concealer – Alabaster
Anastasia Beverly Hills Stick Contour – Fawn

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher

LÄPPAR
Melt Cosmetics Lipstick – Bane

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.