Makeup of The Day

MOTD: Minimalist Goth Makeup

Man kan nog kalla min go-to look för minimalist goth makeup, och det känns passande att den första MOTD jag lägger upp är just min go-to look. Jag vill inte säga att jag är gammal och tråkig direkt, för det är jag inte. Men min smak på kläder och makeup har helt klart ändrats under årens lopp. Och med tanke på att jag mest sitter hemma så finns det inte många tillfällen för att “put my goth on” riktigt. Och när jag slutade skönhetsblogga så lärde jag mig en del nya saker om vad jag tycker om och inte tycker om när det kommer till makeup.

När jag tänker efter är det inte bara minimalist goth makeup som gäller för mig, jag är (numera) rätt minimalistisk i min klädstil också.

Minimalist Goth Makeup

Och jisses, vilken skitdag i kubik detta har varit! Fick boka en tvättid i panik för jag fick fläckar på lakanet och några av örngotten, så jag tvättade mellan kl. 11 – 16, sen skulle ICA leverera mat mellan kl. 11 – 14… jag skulle hinna duscha för (då var ännu) planen att Evy skulle komma imorgon och så var det en himla massa städning och fan vet vad som mer skulle göras.

Blev bara lite stressad när jag på 48 minuter, medan första maskinerna var igång, skulle platta håret och när jag är halvvägs så plingar det på dörren och det är ICA med matvarorna. Så då slängde jag in frysvarorna i frysen och plattade klart håret. Sen när jag på eftermiddagen var klar med det mesta på att göra-listan, så läste jag HN och får reda på att pga. banarbete i Varberg så är tågen ersatta med buss och det blir längre restider… kort och gott, Evy kommer inte i helgen. Blev först ledsen, såklart, men jag försökte tillåta mig själv att vara ledsen och inte trycka undan det. Vi suckade om det tillsammans, konstaterade att det är skit och att vi saknar varandra. Och nu några timmar senare så längtar jag mer till nästa helg än vad jag är ledsen över denna helgen.

I julas/början av januari beställde jag några plagg och nåt halsband, tre läppstift från Black Moon Cosmetics blev det också, och nu börjar paketen trilla in. Idag kom paket #1 från Disturbia med klänningen jag har på mig på fotona, den heter Bones Midi Wrap Dress. Det var en av de få klänningarna som fanns i UK18 och UK20, jag har den i UK20 för jag var lite osäker på storlekarna. Den är lite stor, men den har ett bälte i midjan så man kan få lite form på klänningen på så vis. Jag tänkte inte på att fota min outfit idag, var mer fokuserad på att fixa ett foto jag kunde ha som profilbild här, på FB och Insta osv.

Makeup deetz

BAS

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty Lock It Foundation – 43 Light Warm
NYX Born to Glow Radiant Concealer – Alabaster
NABLA Skin Glazing – Ozone
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Drama Cla$$
Fenty Beauty Match Stix – Amber

ÖGONBRYN

KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher

LÄPPAR

Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.