Makeup

Necromancy Cosmetica Lipsticks

Necromancy Cosmetica är ett märke baserat i Puerto Rico, dom har en linje matta läppstift i olika roliga färger från grått till grönt till orange. Jag köpte ett par stycken av läppstiften för pengar som jag fick i julklapp, jag köpte It’s Wednesday, Lesstrange och Oh No Nancy.

OBS! Detta inlägg är hämtat från januari 2020, sen dess har jag även köpt Lydia och Martyr’s Blood från Necromancy Cosmetica.

Necromancy Cosmetica 100% Vegan x Cruelty-free Matte Lipsticks: It's Wednesday, Lesstrange & Oh No Nancy!

Necromancy Cosmetica Lipsticks: It’s Wednesday, Lesstrange & Oh No Nancy!

Jag snubblade över Necromancy Cosmetica medan jag sökte efter något annat, som man brukar. Jag hittade ett Instakonto där personen använt Lesstrange läppstiftet och jag var såld på en gång.

Så jag beställde läppstiften på julafton och dom kom den 16/1, när man beställer från Necromancy Cosmetica har man ingen möjlighet att spåra sin försändelse men man får såklart ett mail när ens paket är skickat. Nu var det ju en del helgdagar mitt i så leveranstiden kanske hade varit kortare, men NC själva säger att internationella ordrar kan ta från en och en halv vecka till tre veckor. Det tillkommer också tull och importavgifter när man beställer från Necromancy Cosmetica.

Necromancy Cosmetica 100% Vegan x Cruelty-free Matte Lipsticks: It's Wednesday, Lesstrange & Oh No Nancy!

NC tillverkar sina läppstift själva och märket är helt cruelty-free och veganskt! Förpackningarna är väldigt fina och man har lagt ner tid på dom. Själva hylsan för läppstiftet är svart med ”Necromancy” i silver på sidan. Färgerna på läppstiften, och namnen sen, är spooky och eftersom alla dagar är Halloween hemma hos mig så passar det mig som handen i handsken!

Läppstiften sägs vara matta, men som du kommer se på swatches nedan är dom inte helt matta utan har en lite glossig finish. Det finns många olika färger att välja mellan och dessa tre är några av dom jag gillar, från vänster: It’s Wednesday, Lesstrange och Oh No Nancy.

Necromancy Cosmetica 100% Vegan x Cruelty-free Matte Lipsticks: It's Wednesday, Lesstrange & Oh No Nancy!
Necromancy Cosmetica 100% Vegan x Cruelty-free Matte Lipsticks: It's Wednesday, Lesstrange & Oh No Nancy!

It’s Wednesday: gunmetal grey
Lesstrange: less strange nude
Oh No Nancy: chocolatey brown

Dom är matta och är inte särskilt krämiga i tuben, men samtidigt är dom inte uttorkande och har som sagt en lite glossig finish. Dom är opaka och hållbarheten är väldigt bra. Ett läppstift som genast blev en favorit är Lesstrange som typ är samma nyans som min hudton, jag gillar konstiga nudes och detta läppstift är perfekt!

Här finns en look jag gjort där jag har Lesstrange på läpparna.

Vill du ha bra läppstift, som är cruelty-free och veganska, för en helt okej peng – titta då på Necromancy Cosmetica! Ett läppstift kostar $16 vilket motsvarar ca 160 SEK.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.