Livet

Jag tappade kontrollen

När jag skriver detta är det måndagen den 11/1 och jag reflekterar en del över beslut jag tagit det senaste. Ekonomiska sådana. Shoppingbeslut alltså. Jag sålde en del saker och fick därför in lite extra pengar, som jag nu inte har så mycket kvar av för att djävulen på min axel pockade på precis alla svaga punkter jag har och som jag jobbar med att hantera. Ärligt talat så har jag haft… jag vet inte om man kan kalla det skov, men jag har haft “påhälsning” av min gamla vän PTSD. Har drömt mardrömmar ett par nätter och varit svagare mentalt, det är skitlätt att klicka hem nåt kul då när det ändå finns pengar på kontot och man behöver en snabb pick me up.

I alla fall, hos kuratorn senast så fick jag i läxa att fortsätta med det jag gör + att skriva ner såna här situationer och saker som gör att jag klickar på “köp”. Mardrömmarna gör ju också att jag sover sämre, och sömnbrist är skitdåligt för mig. Det är så konstigt, jag känner inte att jag mår DÅLIGT på samma sätt som tidigare. Ja, det är något som gnager inombords och stör, men jag är säkrare på att jag kan göra det här det till trots. Jag är säkrare på mig själv helt enkelt.

Jag får en “påhälsning” av PTSD då och då, den här gången tror jag att det är en effekt av allt som händer runtomkring. Missförstå mig rätt, det är bra saker – men jag tänker liksom på att börja studera, kanske flytta, det händer mycket nya, och bra, saker inombords också… men jag är rädd. Jag har försökt plugga tidigare, ja jag mådde iofs mycket sämre då och hade inget stöd runt mig alls. Samtidigt som jag är säker på att det är det jag vill göra, så är jag rädd att jag kommer fucka upp det också.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.