Mode

Disturbia – Bones Midi Wrap Dress

Hur fin Bones Midi Wrap Dress från Disturbia än är, så hade jag den inte på mig utomhus. Det har snöat här i Falkenberg och det är ett par minusgrader… som känns som 10 minusgrader till. Jag har på känn att jag kommer använda den här klänningen tills den faller ihop i vår och sommar! Enda försonande draget med snö är att dagarna blir lite ljusare.

Disturbia Bones Midi Wrap Dress

Disturbia Bones Midi Wrap Dress

Den här klänningen kommer jag använda sönder när det väl blir väder för det! Modellen är omlott och man fäster klänningen med två små knappar, en vid bröstet och en vid midjan. Sen har den ett bälte i midjan också så man kan få lite mer form på den. Jag köpte den i UK20 som är en EU50 ungefär, så den är rätt rymlig för mig. Jag hade kunnat ta en UK18 istället.

Just nu känns det som att inte så mycket är roligt, eller det finns roliga saker men jag fastnar inte för något direkt. Försöker att sysselsätta mig och bocka av saker från att göra-listan, bl a. dammsugning är kvar på listan. Promenerade till ICA och hämtade ett paket från ASOS, jag har ju rensat bland mina kläder och det var så mycket som var för stort och använt till sista stadiets förfall, så jag har köpt lite nytt (denna klänning bl a.). Sista stadiets förfall är ett stadie som normalt är rätt trevligt, men 95% av mina pyjamasar (som är det jag är iklädd för det mesta när jag är hemma, om jag inte får för mig nåt) hade passerat det och hade så himla mycket hål överallt.

Så i paketet som jag hämtade så fanns det en pyjamastopp och ett par pyjamasbyxor, båda två väldigt bekväma och sköna!

Vad jag har på mig

Klänning: Disturbia
Skor: Dr Martens

Shoppa inlägget

Disturbia Bones Midi Wrap DressDr Martens Jadon

Makeup deetz

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty Lock It Foundation – Light 43 Warm
Fenty Beauty Match Stix – Amber
NABLA Skin Glazing – Ozone

ÖGONBRYN
KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Shoppa inlägget

Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Amber
Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Amber
319 SEK
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Drama Cla$$
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Drama Cla$$
269 SEK
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher
249 SEK
NABLA Skin Glazing – Ozone
NABLA Skin Glazing – Ozone
235 SEK
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite
270 SEK
KVD Vegan Beauty Lock-it Foundation
KVD Vegan Beauty Lock-it Foundation
430 SEK
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
265 SEK
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
£34
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
$18
Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Amber
Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Amber
319 SEK
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Drama Cla$$
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush – Drama Cla$$
269 SEK
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher
249 SEK
NABLA Skin Glazing – Ozone
NABLA Skin Glazing – Ozone
235 SEK
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite
270 SEK
KVD Vegan Beauty Lock-it Foundation
KVD Vegan Beauty Lock-it Foundation
430 SEK
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
265 SEK
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
£34
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
$18
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.