Livet

Vad jag köpte till mig själv i julklapp 2020

I julklapp förra året så fick jag ett ekonomiskt bidrag, som bland annat gick till en ny mikro (f*cking finally!), extra klöspelare till Luxx och en koja till densamme, i ett försök att få ha tvättkorgen ifred. Men det blev lite över (not gonna lie tho, fick ta av mina egna pengar också 🙈) och då köpte jag ett par julklappar till mig själv!

Killstar

Blaire B*tch Mini Skirt [PLUS]
Teen Spiritus Mini Skirt [PLUS]
Pandora Shirt Dress [PLUS]
Harness Ur Power Top [PLUS]
Cute & Spooky Doormat
Strange Cold Brew Cup

Foxblood

Mesh Burton Button Down Top
Janis Mesh Duster

Black Moon Cosmetics

Liquid to MattesAshes
Liquid to MattesGrave
Liquid to MattesGrim
Liquid to MattesSanguis
MoonlighterSquid

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.