Makeup of The Day

MOTD: En enkel dejtlook

Förra helgen var inte Evy här, så då blev det inte någon dejtlook. Men den här helgen plockade jag fram sminket för en enkel dejtlook för då var hon här igen! Jag behövde verkligen en Evy-injektion för att bli på bättre humör och komma på banan igen. Innan vi skulle gå till bussen, när hon skulle fara hem igen, så sa vi att “det känns inte så jobbigt att säga ‘ses nästa gång’ idag”, men sen konstaterade vi att “nä, det var lika jobbigt den här gången med”. Vi hade en väldigt mysig helg, som vanligt <3

Dejtlook

Makeup deetz

Bas

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty Lock It Foundation – L43 Warm
NYX Cosmetics Born to Glow Radiant Concealer – Alabaster

Ögonbryn

KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite

Läppar

Necromancy Cosmetica Lipstick – Lesstrange

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.