Livet

Önskelista till 35-årsdagen

Tiden går väldigt fort, det är nu 10 dagar till min 35-årsdag nu ju! Fyller år den 20 februari, ibland har mamma bett om en önskelista vilket jag tycker är lite kul för det slutar ändå med att jag får ett ekonomiskt tillskott. Och det klagar ju inte sparkontot på alls! I alla fall, jag har för skojs skull skapat en önskelista till den kommande födelsedagen!

Vissa saker har jag redan köpt, så som:
Blackcraft CultNever Trust The Living Cardholder
DisturbiaHeathen Belt
HellaholicsPentagram Silver Necklace

Temat för min födelsedag är “RIP 34”, jag såg ett inlägg på Facebook… eller om det var Pinterest, minns inte riktigt, där personer som fyllt 30 haft “RIP 20s”-tema (funeral for my youth eller nåt hette det), inte för att det blir någon fest. Men tror att Evy kommer vara här den helgen (det är nästa lördag) och vi har pratat om ballonger i alla fall, och det MÅSTE finnas tårta!

Jag borde ha haft en sån fest när jag faktiskt fyllde 30, men livet var annorlunda för 4, nej jag menar 5, år sen. Som sagt blir det ingen stor fest nu heller, men det blir den bästa typen av fest: med mig och Evy 🖤 ja, Luxx är ju med på ett hörn också.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.