Makeup of The Day

MOTD: KVD Beauty XO Vinyl Lip Cream – Dahlia

Detta är vad som händer när man lämnar Jenny “to her own devices”. KVD Beauty XO Vinyl Lip Cream i nyansen Dahlia och en kombination av sömnbrist och alldeles för många serier om vampyrer är inspirationen bakom denna #motd. Jag debatterade ett tag med mig själv om jag ens skulle dela någon form av beauty här på bloggen igen, i ärlighetens namn vet jag inte riktigt ännu… men om jag inte testar så lär jag ju inte få veta tänker jag? Men tänker mycket på vad mitt liv fokuserar/fokuserat på, vad jag vill framåt och hur jag ska nå dit. Jag och Evy har pratat lite om vad vi skulle vilja att vårat förhållande utvecklas till, först särbo i Gbg (hon har inte bott i sin lägenhet så länge och känner inte att hon är “klar”, och jag vill inte att hon ska känna att hon måste rycka upp de rötter som börjat växa på den platsen, och den trygghet som det ger henne) och sen kan det nog bli sambo i Gbg… vi har faktiskt pratat om barn också…

Idag har jag rensat bland sminket, igen. Varje gång så försvinner en del för jag försöker tänka på vad jag använder när jag väl sminkar mig, alltså när jag nu sminkar mig för att jag VILL och inte för att jag ville ha content att posta på sociala medier. Jag har en dröm om att få plats med allt mitt smink (exkl paletter då, för dom är i så bökiga storlekar) i en necessär modell större kanske. Just nu tittar jag på en dokumentär om minimalism, dom sa nåt om att “avsaknaden av prylar gör att vi känner mer frihet”. Och det kan jag faktiskt hålla med om, jag har rensat hela lägenheten och har nu ordning på saker och ting. Och jag känner också lite extra frihet av att göra mig av med, t ex sminket, sånt som jag köpt bara för att köpa det, eller för att jag tyckte att jag “behövde” det för content.

Makeup deetz

Bas

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty XO Vinyl Lip Cream – Dahlia
NYX Blush – Taupe

Ögonbryn

KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite

Ögon

KVD Vegan Beauty XO Vinyl Lip Cream – Dahlia
Black Moon Cosmetics Orb of Light Palette – Worm, Harvest, Black

Läppar

KVD Beauty XO Vinyl Lip Cream – Dahlia

Btw, är inte denna #motd så… seriös? Typ. Jag fick en idé, jag hade lust och tid. Så jag sminkade mig. Försöker utmana min kreativitet litegrann. Det är kladdigt och kletigt, men jag gillar det!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.