Makeup

Black Moon Cosmetics: Ashes, Grave, Grim & Sanguis

Då läppstiften från Black Moon Cosmetics är mina favoriter så har jag nu köpt nyanserna jag suktat efter. För under hösten har jag lärt mig saker om mig själv och en del om hur jag vill använda smink och vilket smink jag vill använda. Bland mina insikter var att jag inte tycker så mycket om bullet läppstift. Så jag bestämde mig för att slänga de gamla och osäljbara bullet läppstiften som jag hade och istället köpa de nyanser från Black Moon som jag skulle vilja ha, Ashes speciellt!

Black Moon Cosmetics Lipsticks

Har velat ha ett grått läppstift så himla länge, hade ett från NYX, tror det var Liquid Suede, men det är inte ett flytande läppstift på det sättet som jag gillar utan det är för krämigt. Så de Liquid Suede jag hade har jag också sålt. Numera har jag faktiskt ALLT mitt smink, inkl paletter, i 2st Mujilådor. Har verkligen rensat massor, medan jag skriver det här så känner jag tyvärr av lite hjärtklappning… jag funderade på hur jag skulle skriva det här inlägget så att det inte är så som “det brukade vara”, för dit vill jag inte igen. Däremot att avslappnat dela med mig av plagg, saker och smink som jag gillar… det låter bättre.

Hittills har jag testat just Ashes (grått) och sen Sanguis (rött), båda två blev favoriter på en gång! Som du kan se i #MOTD-arkivet så använder jag mest Black Moon Cosmetics läppstift.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.