Mode

Killstar – Pandora Shirt Dress [PLUS]

Har suktat efter Pandora Shirt Dress från Killstar i över ett år nu! Jag beställde den faktiskt för ett år sen men då sjabblade UPS med leveransen och paketet hamnade på ett utlämningsställe istället för att komma hem. När jag sen ska hämta det så får jag till svar att “nej, det paketet finns inte här, det är returnerat”. Och då var jag ändå där nästa morgon… det var UPS som stod för leveransen nu med, och det var samma visa.

Dom hade fått alla uppgifter för att komma in i huset jag bor i, satt hemma och väntade på att dom skulle komma och sen vid kl 14 så får jag ett meddelande att “vi missade dig”. UPS har tillochmed fått sämre omdömen än PostNord, trodde inte det var möjligt. Det spelar inte så stor roll att paket inte kommer hem, det är mer irriterande att man får sitta och vänta i tron att dom KOMMER HEM och så gör dom inte det.

Killstar Pandora Shirt Dress [PLUS]

Jag har Pandora Shirt Dress i 3XL, är med i en grupp på FB “Killstar Addicts Anonymous” där storleken på klänningen diskuterades. Ofta så tycker jag att plus size plagg är väldigt stora upptill för det verkar antas att alla plus size personer har stora bröst. Och det har inte jag. I en tråd jag hittade om klänningen så sa många att den inte passar över brösten och dom hade köpt storlek si och så, jag tog strl 3XL som sagt och den sitter som en smäck! Möjligen att den glipar liiiiite mellan brösten, men det är inget som stör. Jag trodde den skulle vara i ett mycket skirare material, med tanke på hur bilderna på hemsidan ser ut där man ser igenom tyget.

Plus Size Goth Makeup Look Nose to Ear Chain

Vad jag har på mig

Klänning: Killstar
Ögonbryn: Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Pencil – Deep Black
Läppstift: Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
Kedja: Ayame Designs
Ringar: Hellaholics & Skeletos (se detta inlägg)
Halsband: Violet Delights, Regal Rose, Bohomoon, julklapp från Evy

Shoppa inlägget

Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Pencil – Deep Black
249 SEK
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
$18
AyameDesigns Pentacle Stainless Steel Beaded Nose / Lip To Ear Chain
169 SEK
Killstar Pandora Shirt Dress [PLUS]
£39.99
Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK
Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Pencil – Deep Black
249 SEK
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker
$18
AyameDesigns Pentacle Stainless Steel Beaded Nose / Lip To Ear Chain
169 SEK
Killstar Pandora Shirt Dress [PLUS]
£39.99
Violet Delights Witch Necklace
£14
Bohomoon Heart & Soul Necklace
£3
Regal Rose Heart Keeper Necklace
512 SEK

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.