Lesbiskhet

Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag har varit och farit, i år skiljde den sig verkligen från tidigare år. Nej, det är ju ingen jättespeciell dag direkt. Den är väl som de flesta andra dagar skulle jag vilja säga, det roligaste var att ha en extra anledning att fira Evy och mig. Vi firar att det finns ett oss varje dag i och för sig. Jag hade planerat en överraskning till Evy som bestod av bubbel, rosenblad, en present (t-shirten som ligger på sängen med texten “love”) och jag hade bakat kärleksmums (som jag inte alls blev nöjd med då jag glömde att dubblera satsen glasyr, och så tog ju florsockret slut också så, suck).

Av Evy fick jag kärlekspiller, lite bubbel, 4 par sockar som hon har broderat fraser på, bl a. “Friday I’m in Love” 🖤 Fick chokladhjärtan också, och jag fick en ordbanner som det står “Happy halloween” på! Hon berättade att hon hade varit på Lagerhaus och sett bannern och kunde inte låta bli, på paketet med bannern var fanns det en lapp där det stod “when we’re together, darling, every night is…“.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.