Livet

I helgen fyllde jag 35

I helgen fyllde jag år och februari hade många saker och datum att fira. Alla hjärtans dag, min födelsedag, att jag och Evy varit tillsammans i 6 månader, att jag räknas som så stabil i min sjukdom att jag inte behöver en fast samtalskontakt på VPM… ja, vi hade mycket att fira i februari helt enkelt. Evy kom till Falkenberg på fredagkväll och var här till igår (tisdag).

Evy hade köpt ballonger, en 3a och en 5a, när vi blåst upp dom så satte vi upp dom på väggen ovanför tvn i vardagsrummet.

En av födelsedagspresenterna från Evy var denna armring med 2 berlocker från Pandora. Hon sa att hon var nervös att det var för “puttinuttigt”, men det var det absolut inte. Jag älskar hur hon tänkte med armringen, matchande berlocker, lägga till nya allteftersom… och jag älskar verkligen att bära smycken – och MYCKET smycken när jag gör det. Ett snyggt armband var det perfekta tillägget till min samling!

Jag fick också en lampa, som jag tittat på och funderat på att köpa själv så det var också en lyckad present! Blombuketten kom den 22/2, på våran 6 månaders dag, en dag då Evy först inte skulle vara här och hon ville då pigga upp mig med blommor. Men då tog hon ju semester på måndag och tisdag för att vara stöd till mig när jag skulle ta cellprov, för det är ju så himla roligt. Det är inte undersökningen jag var orolig för, men senast hade jag cellförändringar som man nu skulle kolla om dom läkt ut. Så det var mest resultatet av undersökningen som spökade i huvudet.

Som tur var kunde inte gynekologen se några förändringar alls och lät hyfsat säker på att dom läkt ut, men jag kommer få ett brev hem om några veckor med ett 100% säkert svar på provet som dom tog.

I fredags kände jag för att sminka mig, det här är resultatet av mitt kladdande. Det här röda läppstiftet är verkligen underbart!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.