Mode

Here one day – gone one night

Det är måndag, en sån där riktigt jävlig måndag. Den började bra för jag orkade ta mig ut och köpte 2st krukväxter och krukor på Blomsterlandet. Luxx blev nöjd och det var hela tanken, att han ska ha nåt mer att tugga på när kattgräset är på tillväxt så han kanske låter bli ljusslingor och andra växter.

Sen gick det utför när jag pratat med Försäkringskassan (inte deras fel, det var bra nyheter), jag landade lite i mina tankar och spann iväg på en tanke som gav mig en del oroliga och ängsliga tankar inför framtiden. Jag började tillochmed tvivla på saker jag inte brukar tvivla på och som jag vet att det inte finns någon orsak att tvivla på! Sen insåg jag att det nog hör ihop med min menscykel då jag har ett par sånahär dagar varje månad (nu när jag tänker efter).

Jag var ut och fotade dagens outfit innan jag var till Blomsterlandet, tror klockan var runt 08:15. Det stod 3 män på parkeringen, hukade över en motorhuv och suckade. Jag skulle tro att bilen inte ville starta för att dom inte hade motorvärmaren igång i tid… onödigt vetande.

Blev i alla fall nöjd med den här outfiten, och fotona trots publiken. Det var lite för kyligt för kjol insåg jag när jag varit ute så jag bytte till ett par jeans. Hela outfiten är inspirerad av bältet som kommer från Disturbia, det heter Heathen Belt (slutsålt just nu, länkat nedan ändå) och på Disturbias hemsida har dom stylat det med en skjortklänning men jag var mer inne på idéen att “goth up” en annars lite vanlig outfit, och det här blev resultatet. Längtar efter ännu lite varmare grader så att jag kan med att gå längre än till parkeringen med detta på mig!

Even&Odd Linne
Even&Odd Linne
179 SEK
Vero Moda Curve VMHOT Pencil Skirt
Vero Moda Curve VMHOT Pencil Skirt
199 SEK
Zizzi mDiline L/S Tunic
Zizzi mDiline L/S Tunic
399 SEK
Disturbia Heathen Belt
Disturbia Heathen Belt
£24
Dr Martens Jadon
Dr Martens Jadon
2.299 SEK
Even&Odd Linne
Even&Odd Linne
179 SEK
Vero Moda Curve VMHOT Pencil Skirt
Vero Moda Curve VMHOT Pencil Skirt
199 SEK
Zizzi mDiline L/S Tunic
Zizzi mDiline L/S Tunic
399 SEK
Disturbia Heathen Belt
Disturbia Heathen Belt
£24
Dr Martens Jadon
Dr Martens Jadon
2.299 SEK
Even&Odd Linne
Even&Odd Linne
179 SEK
Vero Moda Curve VMHOT Pencil Skirt
Vero Moda Curve VMHOT Pencil Skirt
199 SEK
Zizzi mDiline L/S Tunic
Zizzi mDiline L/S Tunic
399 SEK
Disturbia Heathen Belt
Disturbia Heathen Belt
£24
Dr Martens Jadon
Dr Martens Jadon
2.299 SEK

Vad jag har på mig

Blus: Zizzi
Crop top: Even&Odd
Kjol: Vero Moda Curve
Bälte: Disturbia
Skor: Dr Martens

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.