Makeup of The Day

MOTD: Black Moon Cosmetics – Sanguis

Hej, jag heter Jenny och har hittat det perfekta röda läppstiftet för mig: Black Moon Cosmetics Sanguis! När paketet från Black Moon Cosmetics äntligen hittade hem till mig så hittade jag också lusten att leka med smink igen. Att lusten för smink är tillbaka är en kombination av att ha rensat bort massa produkter som inte gav någon glädje (hehe, ja… jag har tittat på serien med Marie Kondo på Netflix) utan bara tog plats. Och att bli inspirerad av blodröda Sanguis och se massa färgkombinationer flasha förbi ögonen.

Gick igenom bilderna på min telefon och hoppades på att jag skulle hitta bilder som kan illustrera skillnaden i mängden produkter jag har hemma. Det finns andra skillnader med, men dom är inombords och går inte att fota (men har ju skrivit om mitt ändrade tankesätt). Det första steget var ju när jag plockade ner hyllorna från väggen ovanför hurtsarna, och jag minns att jag rensade bort 5 fulla påsar med smink, hudvård, kroppsvård och hårvård ett tag efter det. Min vän Anna och jag gjorde en deal som går ut på att hon hjälper mig att sälja det som går på Tradera.

Jag kan nog inte bli minimalist, men det är kul att titta på videor om “streamline your makeup collection” och “minimalist makeup collection”. Siktar på att ha produkter jag tycker om och vill använda. När det var skönhetsbloggande som gällde så hade jag så sjukt mycket produkter som bara låg för att det inte var nåt jag ville använda när jag VILLE sminka mig, utan enbart nåt som användes för looks till bloggen.

Black Moon Cosmetics Sanguis

Jag sminkar mig ju rätt sällan ändå, men det har blivit mer nu de senaste veckorna. Ibland för att jag ska iväg till Göteborg och till Evy (kul att göra sig fin för någon man tycker är fin) och ibland bara för att jag har lust. Utan tankarna “det här måste fotas till bloggen” så märker jag att jag tycker det är kul och att de gamla känslorna om att det funkar som distraktionsmoment, som terapi och är avslappnande tillbaka.

Makeup deetz

Bas

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty Lock It Foundation – Light 43 Warm
NYX Born to Glow Radiant Concealer – Alabaster
Fenty Beauty Match Stix – Amber
Black Moon Cosmetics Moonlighter – Squid

Ögonbryn

KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Anastasia Beverly Hills Brow Pen – Granite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher

Ögon

LH Cosmetics Mood Crayon – Delighted
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette – Love Letter
KVD x Too Faced Better Together – Swoon, Devotion
Too Faced Damn Girl Mascara

Läppar

Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sanguis

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.