Accessoarer

Har pensionerat mitt Regal Rose Heart Keeper Necklace

I november förra året så köpte jag ett halsband från Regal Rose, deras Heart Keeper Necklace. Jag var väldigt nöjd, det är ju ett så otroligt fint halsband! Men i december så hade kedjan tappat sin lyster och såg nästintill oxiderad ut och jag hade inte haft på mig halsbandet varken 24/7 eller i duschen. Jag mailade med deras kundtjänst då och dom erbjöd sig att skicka en ny kedja, men jag hade behövt skicka min kedja till dom först så jag lät bli.

Regal Rose Heart Keeper Silver Necklace

Jag märkte att kedjan tappat lystern för att det började klia lätt på min hals, och då jag är allergisk mot nickel så är jag extra uppmärksam på saker som kliar på halsen. När jag mailade Regal Rose kundtjänst om kedjan så frågade jag också om materialet på kedjan, då det står på hemsidan att halsbandet är i “sterling silver”. Då fick jag till svar att deras text om halsbandet där det står just “sterling silver” och “nickel free” endast menas att hängsmycket är i sterling silver och nickelsäkert (och inte ens det som ska vara nickelsäkert rekommenderade hen på kundtjänsten för någon med nickelallergi då “nickelsäkert” inte innebar att det inte var nickel i materialet).

Såhär ser mitt fina halsband ut nu, och jag som varit så noga med att vara försiktig med vatten, parfym, body lotion etc. Har kastat lite meddelanden med Regal Rose kundtjänst och fått svaret att “sterling silver may develop spots overtime”. Efter ännu lite mer mailande så kommer jag få pengarna tillbaka i alla fall, jag fick välja mellan att få ett nytt halsband skickat till mig eller pengarna tillbaka. Och även om jag älskar det här halsbandet och skulle vilja ha ett nytt så vill jag inte chansa, det kostar ändå 530 SEK.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.