Accessoarer

Blackcraft Cult Never Trust Cardholder

I min jakt på en ny och mindre plånbok så snubblade jag över Blackcraft Cult, ett märke jag hört talas om men aldrig kollat in. Dom hade (har ännu kanske?) ett par produkter med texten “never trust the living” på, och jag fastnade för den här korthållaren i form av en kista.

Blackcraft Cult Never Trust Cardholder

Blackcraft Cult Never Trust Cardholder

Den är lite större än jag tänkte att den skulle vara från bilderna man såg på Blackcraft Cult’s hemsida, men jag är ändå nöjd för den får plats i jackfickan och jag sökte mest efter en ny plånbok för att slippa bära på handväskan. Jag hade tidigare en rätt stor plånbok från Killstar, och alla deras plånböcker är ju typ 25cm långa och nu när det blir väder för att ha lättare kläder är det skönt att inte släpa runt på en sån plånbok utan ha en korthållare istället.

Blackcraft Cult Never Trust Cardholder
Blackcraft Cult Never Trust Cardholder

På baksidan finns det två fack för kort, och inuti finns det tre. Det viktigaste som jag sökte efter var att plånboken skulle ha plats för foton, för jag fick två foton på Evy som jag vill ha i plånboken 🖤 Man stänger plånboken med ett spänne som har en tryckknapp, den passar perfekt i min ficka så jag är nöjd!

Blackcraft Cult Never Trust Coffin Cardholder Wallet

Fler inlägg om accessoarer finns i den här kategorin.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.