Accessoarer

Jag har äntligen nya glasögon!

Idag var jag till Specsavers och hämtade mina nya glasögon! Den 22/2 var jag och kollade synen och jag behövde mycket riktigt nya glasögon. Den dagen hade jag Evy med mig som smakråd, innan hade jag kollat lite på nätet på vad det fanns för bågar. Lustigt nog så blev det så att de 2 bågarna jag hittade i butiken som jag gillade, och också köpte, var med på min lista över dom jag gillade på nätet.

Min syster sa att hon inte ser någon skillnad på dom, men det var lite tanken också för jag hittade inte riktigt någon annan modell som jag gillade. Jag blev rekommenderad 2 par för att jag behöver ett par för att sitta vid datorn, läsa, brodera och så. Och ett annat för att titta på tv och att ha på avstånd.

Specsavers BrowningSpecsavers Zinnia
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

 • bodenbynight
  10 mars, 2021 at 12:24

  Supersnyggt. Älskar glasögon och skulle faktiskt behöva nya jag med. Det enda jag inte gillar med glasögon är att det blir fingeravtryck på glaset direkt fast att jag tror jag aldrig tar på det. haha,

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   11 mars, 2021 at 11:01

   Tack! Jag har samma problem, dom blir smutsiga på nolltid och jag fattar inte hur haha!

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.