Makeup of The Day

MOTD: Glossgods x Spindelsven Touch Me Palette

Jag snubblade över denna look som jag gjorde förra året, där jag använde Glossgods x Spindelsven Touch Me Eyeshadow Palette. Gick igenom lite foton och organiserade in dom i mappar, jag har nog sorterat och organiserat allt jag kan, alla rum i mitt hem, alla utrymmen och lådor och nu har jag börjat med datorn och mina externa diskar också.

Glossgods x Spindelsven Touch Me Eyeshadow Palette

Makeup deetz

Bas

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty Lock It Foundation – L43 Warm
NABLA Skin Glazing – Ozone
Anastasia Beverly Hills Stick Contour – Fawn

Ögonbryn

KVD Vegan Beauty Super Brow – Graphite
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Cypher

Ögon

LH Cosmetics Mood Crayon – Anger
Glossgods x Spindelsven Touch Me Eyeshadow Palette – Heartline, Bad as Me
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette – Love Letter
KVD x Too Faced Better Together – Devotion
KVD Vegan Beauty Go Big or Go Home Mascara

Läppar

Melt Lipstick – Bane

Det finns inte många looks än, men det finns några och du hittar dom här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.