Magick & ockultism

Just nu läser jag böcker om häxkonst och ockultism

De senaste åren har jag inte satt upp några nyårslöften, löften känns tungt och oftast så lyckas man hålla det man lovat 2 veckor in i januari och sen är det klippt. Nä, inte min grej. Så jag bestämde mig för nyårsambitioner, och en av mina ambitioner för 2021 är att läsa mer! Just nu har jag snöat in på häxkonst och ockultism, boken “Den liderliga häxan – Häxhammaren” fick jag i julklapp av mamma och pappa och mamma sa att hon tyckte den verkade intressant!

Böckerna på bilden är…

Döden och Livet Efter Detta av Clifford A. Pickover
Ockulta Boken av John Michael Greer
Den Liderliga Häxan – Häxhammaren av Åsa Bergenheim
Everyday Magic av Semra Haksever

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

 • bodenbynight
  9 juni, 2021 at 12:30

  Recensioner? Var de bra eller bara sjukt snygga omslag? 🙂

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   9 juni, 2021 at 18:30

   Recensioner kanske kommer, har bara lyckats läsa klart Den Liderliga Häxan som jag tyckte var väldigt bra! Har svårt att läsa fysiska böcker, är mer för ljudböcker så det tar tid 🙃

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.