Mode

Harness Ur Power Top & en enkel Maxikjol

I julas köpte jag några plagg från Killstar, bland annat Harness Ur Power Top som jag har på mig här. Till den har jag min maxikjol från Zalando (som jag har köpt en ersättare till då den nu är både för stor och trasig) och en kofta från Forplay.

Harness Ur Power Top & en enkel maxikjol

Jag kan tycka att svartvita bilder är mycket snyggt och när man sen lägger till hög exponering och kontrast (och lite extra grejer) så påminner de nutida bilderna om bilder jag tog på mig själv när jag var tonåring. Detta kommer alltid vara ett av mina favoritsätt att redigera bilder på! För det var sättet jag tyckte om att se mig själv på back then. Så nostalgifaktorn är hög här!

Klockan är nu 23:19 när jag sitter vid datorn och skriver detta. Ja, jag borde egentligen ligga i sängen och försöka sova med tanke på nätterna, och dagarna, jag haft den här veckan. Det började med att jag hade en av de värsta PTSD mardrömmarna jag haft på länge i början av veckan, sen har jag typ fått insättningssymptom av Elvanse igen (och jag tror det beror på att jag hade ett uppehåll över helgen när jag drack alkohol, och sen så började jag igen) så jag har varit ur form fysiskt och psykiskt. Jag har gråtit varje kväll innan jag somnar och är helt… ja, jag vet inte riktigt vad. Jag har tänkt på detta och jag tror att det är en kombination av PMS och att april närmar sig med stormsteg. Och i april öppnar ansökningarna till VårdVux för hösten.

Jag V I L L verkligen ansöka till VårdVux, jag tror att jag skulle klara av det. Jag är på en helt annan plats i livet och i ett annat mentalt tillstånd sen jag sist provade att plugga. Och nu skulle jag dessutom börja med de roliga ämnena, det som intresserar mig, och sen ta de kärnämnena som jag saknar.

Känner mig lite som Carrie i SATC när hon har en “very strong reaction to all these changes“. Jag är tacksam att jag, än så länge inte fått något utslag.

Vad jag har på mig

Topp: Killstar – Harness Ur Power Top [PLUS]
Kofta: Forplay – Overlay Hood Cardigan
Kjol: Zalando (gammal, här är en liknande)
Skor: Dr Martens Jadon Max

Boohoo Plus Maxikjol i jersey
Boohoo Plus Maxikjol i jersey
144 SEK
Dr Martens Jadon Max
Dr Martens Jadon Max
2 345 SEK
Killstar Harness Ur Power Top [PLUS]
Killstar Harness Ur Power Top [PLUS]
£27.99
Forplay Overlay Hood Cardigan
Forplay Overlay Hood Cardigan
349 SEK
Boohoo Plus Maxikjol i jersey
Boohoo Plus Maxikjol i jersey
144 SEK
Dr Martens Jadon Max
Dr Martens Jadon Max
2 345 SEK
Killstar Harness Ur Power Top [PLUS]
Killstar Harness Ur Power Top [PLUS]
£27.99
Forplay Overlay Hood Cardigan
Forplay Overlay Hood Cardigan
349 SEK
Boohoo Plus Maxikjol i jersey
Boohoo Plus Maxikjol i jersey
144 SEK
Dr Martens Jadon Max
Dr Martens Jadon Max
2 345 SEK
Killstar Harness Ur Power Top [PLUS]
Killstar Harness Ur Power Top [PLUS]
£27.99
Forplay Overlay Hood Cardigan
Forplay Overlay Hood Cardigan
349 SEK

Makeup deetz

Bas

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Beauty Lock It Foundation – L43 W
Fenty Beauty Match Stix – Amber
KVD Beauty Shade + Light Contour
NABLA Skin Glazing – Ozone

Ögonbryn

KVD Beauty Super Brow – Graphite

Läppar

Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

 • bodenbynight
  9 juni, 2021 at 12:28

  Vad är VårdVux? Ursäkta att jag kommentar-spammar men läser ikapp då det var ett tag sedan jag var in och läste. Hade också mycket ångest inför hösten i våras då jag själv funderade på att söka kurser och så. Det är omvälvande med vår rent allmänt tycker jag.

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   9 juni, 2021 at 18:06

   VårdVux är Vård- och omsorgsprogrammet fast på Komvux 🙂 haha, ingen fara! Håller med om att det är omvälvande med vår.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.