Skor

Mina nya skofavoriter: Dr Martens Jadon Max

Min “samling” Dr Martens har fått ett tillskott, ett par Jadon Max! Att Dr Martens Jadon är min favoritmodell på skor och favoriten av de Dr Martens jag har och har haft är ingen överraskning. Häromveckan scrollade jag runt i en lokal Köp & Sälj grupp på Facebook där en tjej sålde ett par Jadon Max som råkade vara i rätt storlek för mig (men fel för henne), jag rörde mig snabbare än Hjulben och köpte dom av henne!

Dr Martens Jadon Max

Dr Martens Jadon Max

Jadon Max har en sula som är 5,5cm hög! Den första Jadon modellen har en sula som är 2,5cm hög. Jag hade tittat på Jadon Max modellen ett tag och läst en del om vad folk tycker, många verkar tycka att Jadon modellerna är svåra att gå i och att dom tar ännu längre tid att gå in. Jag håller inte med om något av det. Läste också att många blivit besvikna då lädret är av en annan typ än på den vanliga Jadon modellen. Lädret känns lite tunnare på Jadon Max, men för egen del så känns det som att det hjälper mig att gå in dom lättare och snabbare. Tjejen jag köpte dom av hade testat att använda dom men kommit fram till att dom var för stora för henne.

Jag har också ett par original Jadons, jag hade ett par i veganläder också… vilket var ett köp jag ännu ångrar då jag verkar ha en mental spärr för skor som inte är svarta. Och de Jadons i veganläder jag hade var mörkt röda, jag försökte använda dom men tillslut så sålde jag dom.

Dr Martens Jadon Max
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

4 Kommentarer

 • bodenbynight
  9 juni, 2021 at 12:24

  Jag har blivit beroende av platå så det är den modell som tilltalar mig mest med. Har dock inte den men skulle gärna eftersom den här dragkedja och pallar inte att knyta 😛 märkte du om de veganska kändes mer instängda? Jag vill ha veganskt läder men mina fötter svettas mycket mer när det inte är naturmaterial så inte vågat köpa dyrare skor med det.

  Svara
  • Jenny Elisabeth
   9 juni, 2021 at 18:04

   Det tänkte jag inte på. Men mina Docs med veganskt läder gick sönder snabbt, tyvärr.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.